Τα πιο δημοφιλή

Τα παρακάτω ακίνητα απέσπασαν τις περισσότερες προβολές από τους επισκέπτες μας, ίσως λοιπόν να ενδιαφέρουν και εσάς.

Γιατί διαφέρουμε..

Επαγγελματισμός
Λαβαίνουμε σοβαρά υπόψη τις απαιτήσεις σας ώστε να σας παρέχουμε την βέλτιστη λύση
Εξειδίκευση
Με πολυετή εμπειρία στην αγοραπωλησία ακινήτων σας παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών
Εκπαίδευση Υψηλού Επιπέδου
Στο δυναμικό μας συμπεριλαμβάνονται Πολιτικοί Μηχανικοί, Τοπογράφοι, Συμβολαιογράφοι, Διακοσμητές, καθώς και Εργολάβοι.
Αίσθημα Ευθύνης
Αναλαμβάνουμε την ολοκληρωμένη διαχείριση του ακινήτου σας, από την αγορά ως την τελική χρήση του, παρέχοντας δυνατότητες έκδοσης οικοδομικής άδειας, ανέγερσης, ανακαίνισης, διακόσμησης έως και νομιμοποίησης αυθαιρέτου.

Υπηρεσίες

Αναλαμβάνουμε την πώληση ακινήτων, με άμεση αποστολή συνεργάτη στον χώρο σας για την λήψη πληροφοριών και οπτικοακουστικού υλικού, με την πλήρη τήρηση των κανόνων ασφαλείας και εχεμύθειας.

Η διαδικασία της πώλησης μπορεί να πραγματοποιηθεί εξολοκλήρου από την εταιρεία μας, χωρίς να απαιτείται εκ μέρους σας η εμπλοκή στην όλη τη διαδικασία.

Κύριος στόχος μας είναι η σφαιρική ενημέρωση, παρουσίαση και καθοδήγηση, ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο ακίνητο τόσο για προσωπική, όσο και για επαγγελματική χρήση.

Το προσωπικό και οι συνεργάτες μας χάριν της μεγάλης εμπειρίας, της ομαδικότητας και της φιλικής τους διάθεσης, είναι πάντα δίπλα σας, προσφέροντας καινοτόμες ιδέες και λύσεις.

Είμαστε εδώ για εσάς

Αναβαθμίζουμε και εμπλουτίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας ώστε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία αναζήτησης του ακινήτου των ονείρων σας.

56

Συνολικά ακίνητα

130

Επιλογές φίλτρων

14956

Αναζητήσεις

167241

Συνολικά τ.μ. ακινήτων